Hotel SP34 Loft Suite Header
Loft Suite Living Room
Loft Suite Private Terrace

Loft Suite

Suite: 50 m2

Seng: 180 x 200 CM

Faciliteter

Gratis high-speed WiFi GRATIS HIGH-SPEED Wifi
Filtreret postevand Filtreret Postevand
Kaffe & Te Kit Kaffe & Te Kit
HD TV MED CHROMECAST HD TV MED CHROMECAST
SOFAOMRÅDE (sofa area) SOFAOMRÅDE
ARBEJDSOMRÅDE ARBEJDSOMRÅDE
FITNESS KIT FITNESS KIT (AFHENTES I LOBBY)
(Suites) Extra Luxury Products Ekstra luksus Products by Humdakin

Hvad er inkluderet

Økologisk
Økologisk Morgenmad
All-inclusive Bar
All-inclusive Bar

Hvad du får

Loft Suite
Vandflaske på værelset Kaffe & The faciliteter Alle special kaffer Rødvin, hvidvin eller portvin (på glas) Alle typer øl og sodavand Alle typer spiritus Cava (på glas) Champagne (på glas)
Room service:
Room service: 07.00 - 23.00

Go big or go home – denne eksklusive suite er i to etager med egen stue og den højeste placering på hotellet med en helt unik tagterrasse.

Her træder du først ind i en hyggelig stue med sofa og loungemøbler. Du vil blive budt velkommen af en særlig signaturduft, da alle vores suiter kommer med en costumized diffuser. I stueetagen finder du også badeværelset med (god) hårtørrer og danske luksusprodukter fra Humdakin. Ovenpå venter soveværelset sammen med et endnu et lille sofaområde og skrivebord. Men vi stopper ikke her. Denne luksussuite har sin egen tagterrasse med siddeplads og en episk udsigt over byen! Og når vi siger episk udsigt, mener vi det. Du har panoramaudsigt over alle de københavnske bygninger og spir!

UNIKKE FEATURES & DESIGN:
Suiten er indrettet i nordiske designdetaljer med rå bjælker, specialdesignede glaslamper fra RUBN og cool danske designermøbler. Headboard er inspireret af en dansk lænestol, designet specielt til Hotel SP34 af HEKABE. Du kan også tage plads i vores ’SP34’ stol – en original stol fundet i hotellets kælder under åbningen og herefter restaureret og sat i produktion – så du kan faktisk købe den!

Uanset hvad du vælger Får du altid

Daglig wine hour Daglig nightcap hour Kaffe kr. 10,- Økologisk morgenmad tilgængelig
(inkluderet I alle suiter)