Penthouse Suite
Penthouse Suite Horizontal
Penthouse Alternate

Penthouse suite

Suite: 40 - 50 m2

Seng: 180 x 210 CM

Faciliteter

Gratis high-speed WiFi GRATIS HIGH-SPEED Wifi
Filtreret postevand Filtreret Postevand
Kaffe & Te Kit Kaffe & Te Kit
HD TV MED CHROMECAST HD TV MED CHROMECAST
SOFAOMRÅDE (sofa area) SOFAOMRÅDE
ARBEJDSOMRÅDE ARBEJDSOMRÅDE
FITNESS KIT FITNESS KIT (AFHENTES I LOBBY)
(Suites) Extra Luxury Products Ekstra luksus Products by Humdakin

Hvad er inkluderet

Økologisk
Økologisk Morgenmad
All-inclusive Bar
All-inclusive Bar

Hvad du får

Penthouse Suite
Vandflaske på værelset Kaffe & The faciliteter Alle special kaffer Rødvin, hvidvin eller portvin (på glas) Alle typer øl og sodavand Alle typer spiritus Cava (på glas)
Room service:
Room service: 07.00 - 23.00

Suite me up, tak! Navnet siger det næsten. Her bor du i vores luksuriøse Penthouse - og det siger jo en del, men ikke nok. Så værsgo…

Når du træder ind i denne luksussuite, bydes du velkommen af panoramavinduer fra gulv til loft med masser af lys. Rummet har en særlig signaturduft, da alle vores suiter kommer med en costumized diffuser. Åbn døren ud til, og du træder ud på din egen private balkon med liggestole og udsigt over gaden og tagtoppe. Indenfor har du et stort loungeområde med sofa sammen med det største badeværelse af alle suiterne. Her har du både badekar med tagvindue ovenfor og et rain shower ved siden af. Du finder også en (god) hårtørrer, og danske luksusprodukter fra Humdakin.

UNIKKE FEATURES & DESIGN:
Suiten er indrettet i nordiske designdetaljer med rå elegante betonvægge, specialdesignede glaslamper fra RUBN og cool danske designermøbler. Headboard er inspireret af en dansk lænestol, designet specielt til Hotel SP34 af HEKABE. Du kan også tage plads i vores ’SP34’ stol – en original stol fundet i hotellets kælder under åbningen og herefter restaureret og sat i produktion – så du kan faktisk købe den!

Uanset hvad du vælger Får du altid

Daglig wine hour Daglig nightcap hour Kaffe kr. 10,- Økologisk morgenmad tilgængelig
(inkluderet I alle suiter)