SP34 Apartments Loft Apartment (6)
SP34 Apartments Studio Bed
SP34 Apartments Loft Apartment (4)
SP34 Apartments Loft Apartment Shower

LOFT LEJLIGHED

Lejlighedens størrelse: 52 M2

Seng: 180 X 210 CM

4 Pers / 1 BARNESENG

Faciliteter

FULDT UDSTYRET KØKKENET MED KØLESKAB FULDT UDSTYRET KØKKENET MED KØLESKAB
OVN OG 2 KOGEPLADER OVN OG 2 KOGEPLADER
DESIGNER SERVICE & BESTIK DESIGNER SERVICE & BESTIK
SOFAOMRÅDE MED SPISE – OG ARBEJDSBORD SOFAOMRÅDE MED SPISE – OG ARBEJDSBORD
HD TV MED CHROMECAST HD TV MED CHROMECAST
Luksusprodukter fra Humdakin LUKSUSPRODUKTER fra Humdakin
STRYGEJERN STRYGEJERN
FAMILEVENLIGT FAMILEVENLIGT

En luksuriøs lejlighed med altan og udsigt over byen og stort badeværelse med vaskemaskine.

Interiøret er designet med luksuriøs minimalisme og et sofistikeret nordisk touch. Her har du multifunktionelle designermøbler med god opbevaring og et fuldt udstyret snedker-tekøkken med en ’easy peasy' kogebog skræddersyet til køkkenredskaberne i lejligheden.

Udover din egen altan har denne luksuslejlighed både et sofaområde og et stort spisebord til op til 6 personer. Lejligheden har store herskabelige vinduer med mørklægningsgardiner og er udstyret med sengebord og lampe samt et gardin, der adskiller sengen fra resten af lejligheden. Badeværelset er holdt i den nordiske stil med mørke stenfliser, rain shower, en (god) hårtørrer, og danske luksusprodukter – og vaskemaskine.

UNIKKE FEATURES & DESIGN:
Når det kommer til indretningen, har vi hentet designeksperterne fra Hotel SP34 – og de har gjort det ret godt! Udover danske klassikere finder du specialdesignet møbler og detaljer. Headboardet er noget af et designikon i sig selv. Designet er inspireret af en dansk lænestol, oprindeligt produceret til Hotel SP34 af HEKABE. Den buede form og læderpuden gør det til en behagelig siddeplads. Sengebordet, der også fungerer som skammel, er specialdesignet af den danske designer Toke Lauridsen. Tekøkkenet er skræddersyet i egetræ af Køkkensnedkeren.

DESIGNET TIL AT FØLE DIG HJEMME