Penthouse
SP 1 15
Penthouse Alternate

PENTHOUSE LEJLIGHED

Lejlighedens størrelse: 60 M2

Seng: 180 X 210 CM

4 Pers / 1 BARNESENG

Faciliteter

FULDT UDSTYRET KØKKENET MED KØLESKAB FULDT UDSTYRET KØKKENET MED KØLESKAB
OVN OG 2 KOGEPLADER OVN OG 2 KOGEPLADER
DESIGNER SERVICE & BESTIK DESIGNER SERVICE & BESTIK
SOFAOMRÅDE MED SPISE – OG ARBEJDSBORD SOFAOMRÅDE MED SPISE – OG ARBEJDSBORD
HD TV MED CHROMECAST HD TV MED CHROMECAST
Bruser Bruser
Luksusprodukter fra Humdakin LUKSUSPRODUKTER fra Humdakin
STRYGEJERN STRYGEJERN

'Penthouse' siger sådan set det hele. Dette er den største lejlighed, du kan få.

Interiøret er designet med luksuriøs minimalisme og et sofistikeret nordisk touch. Her har du multifunktionelle designermøbler med god opbevaring og et fuldt udstyret snedker-tekøkken med en ’easy peasy' kogebog skræddersyet til køkkenredskaberne i lejligheden. Køkkenet har også opvaskemaskine samt et stort spisebord til op til 6 personer.

Denne luksuslejlighed har et stort sofaområde og separat soveværelse udstyret med sengebord, lampe og sengetæppe, så du nemt kan redde din seng. Badeværelset er holdt i den nordiske stil med mørke stenfliser, rain shower, en (god) hårtørrer, og danske luksusprodukter.

UNIKKE FEATURES & DESIGN:
Når det kommer til indretningen, har vi hentet designeksperterne fra Hotel SP34 – og de har gjort det ret godt! Udover danske klassikere finder du specialdesignet møbler og detaljer. Headboardet er noget af et designikon i sig selv. Designet er inspireret af en dansk lænestol, oprindeligt produceret til Hotel SP34 af HEKABE. Den buede form og læderpuden gør det til en behagelig siddeplads. Sengebordet, der også fungerer som skammel, er specialdesignet af den danske designer Toke Lauridsen. Tekøkkenet er skræddersyet i egetræ af Køkkensnedkeren.

DESIGNET TIL AT FØLE DIG HJEMME