BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

THE ROOFTOP

BAR & TERRASSE


 ÅBEN HELE SOMMEREN MED FREDAGS EVENTS 
FRA D. 23. JUNI

Vores social areas er én af de ting, der gør vores hoteller specielle - og Hotel Danmark er bestemt ingen undtagelse. Tværtimod vil vi sige! Vi har sørget for, at du har et udvalg af cool hang outs rundt omkring på hotellet.

Du kan for eksempel tage plads på toppen af byen (bogstavelig talt) på The Rooftop! Vores rooftop bar og terrasse er nemlig en skyhøj urban oase med 360 graders udsigt over Københavns tage. Med lounge møbler, grønne planter og kølige drinks i baren kan du nyde hele byen fra oven. Tag plads med et glas vin og nyd udsigten over Tivoli, Christiansborg og alle de andre historiske bygninger i København. Og det bedste af det hele er, at The Rooftop er åben for alle - hotelgæst eller ej. Bare kig forbi!

Pst! I løbet af sommeren holder vi også Dj sessions på tagterrassen med gratis adgang for alle.

ÅBENT FOR ALLE!
HOTEL GÆST ELLER EJ.

 
 

THE ROOFTOP

BAR & TERRASSE

@ISABELLALINDES

LOBBY BAR &

INDENDØRS VINEYARD


Lobbybaren og vores udendørs siddeområde på fortovet er populære steder til at hænge ud, snakke og sidde side om side med de lokale, da alle (hotelgæster eller ej), kan "checke ind" her og få en smag for stedet. I baren finder du blandt andet et særligt udvalg af rum - og alt andet, der hører til en rigtig god bar. Om vinteren er vores indendørs vineyard perfekt med pejs og marmorgulve.

Vi har givet rom sin

egen bar!

GET A TASTE OF RUM

I baren på Hotel Danmark kan du finde et af de største udvalg af rom fra hele verdenen - personligt udvalgt af os selv. Du kan helt eksklusivt få din egen private tasting med en rum flight bestående af 3 forskellige glas med rom fra Venezuela, Guadeloupe og USA.

PRICE: DKK 125

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..