The Rooftop

lobby bar & vineyard

Vores social areas er én af de ting, der gør vores hoteller specielle - og Hotel Danmark er bestemt ingen undtagelse. Tværtimod vil vi sige! Vi har sørget for, at du har et udvalg af cool hang outs rundt omkring på hotellet.

Du kan for eksempel tage plads på toppen af byen (bogstavelig talt) på The Rooftop! Vores rooftop bar og terrasse er nemlig en skyhøj urban oase med 360 graders udsigt over Københavns tage. Med lounge møbler, grønne planter og kølige drinks i baren kan du nyde hele byen fra oven. Tag plads med et glas vin og nyd udsigten over Tivoli, Christiansborg og alle de andre historiske bygninger i København. Og det bedste af det hele er, at The Rooftop er åben for alle - hotelgæst eller ej. Bare kig forbi!

Pst! I løbet af sommeren hoster vi også Dj sessions på tagterrassen med gratis adgang for alle.

Lobbybaren og vores udendørs siddeområde på fortovet er populære steder til at hænge ud, snakke og sidde side om side med de lokale, da alle (hotelgæster eller ej), kan "checke ind" her og få en smag for stedet. I baren finder du blandt andet et særligt udvalg af rum, vores egen Brøchner Organic Lager - og alt andet, der hører til en rigtig god bar.

åbent for alle!
hotel gæst eller ej.

Til en helt særlig anledning.

Byens absolut bedste udsigt udover København - og mere til! Vores tagterrasse er perfekt til den helt særlige anledning! Et helt unikt sted med 360 graders udsigt udover byen.

Skal mødet afsluttes anderledes, er det perfekt til en after hours cocktail.

Eller måske skal du holde en sommerfest, der bare lige skal overgå de tidligere fester. Det er helt op til dig.

Hvor mange?

The rooftopop til 50 pers.

perfekt til...

Events

Særlige anledninger

Lounge

Reception

After Hour Cocktails