BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

THE ROOFTOP

BAR & TERRASSE


Vores social areas er én af de ting, der gør vores hoteller specielle - og Hotel Danmark er bestemt ingen undtagelse. Tværtimod vil vi sige! Vi har sørget for, at du har et udvalg af cool hang outs rundt omkring på hotellet.

Du kan for eksempel tage plads på toppen af byen (bogstavelig talt) på The Rooftop! Vores rooftop bar og terrasse er nemlig en skyhøj urban oase med 360 graders udsigt over Københavns tage. Med lounge møbler, grønne planter og kølige drinks i baren kan du nyde hele byen fra oven. Tag plads med et glas vin og nyd udsigten over Tivoli, Christiansborg og alle de andre historiske bygninger i København. Og det bedste af det hele er, at The Rooftop er åben for alle - hotelgæst eller ej. Bare kig forbi!

PSSt! Vi har cool Dj sessions på tagterrassen iløbet af sommeren og i baren om vinteren - med gratis adgang for alle.

ÅBENT FOR ALLE!
HOTEL GÆST ELLER EJ.

 
 

LOBBY BAR &

INDENDØRS VINEYARD


Lobbybaren og vores udendørs siddeområde på fortovet er populære steder til at hænge ud, snakke og sidde side om side med de lokale, da alle (hotelgæster eller ej), kan "checke ind" her og få en smag for stedet. I baren finder du blandt andet et særligt udvalg af bobler - og alt andet, der hører til en rigtig god bar. Om vinteren er vores indendørs vineyard perfekt med pejs og marmorgulve.

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..