All-Inclusive
konference

Hold dit næste møde eller konference midt i København - omgivet af cool nordisk design midt i det trendy Latinerkvarter midt i København. Perfekt til alle slags møder og mindre events. Mødelokalerne er helt unikke i samme stil som hotellet, hvor du også finder en privat biograf og et eksklusivt chambre. Fælles for alle konference - og mødelokalerne er, at de har state-of-the-art teknologi, highspeed wifi og high-tech løsninger. Du er tæt på offentlig transport samt parkeringshus i nærheden. 

Hvad du så får inluderet i mødet? Ja, det er faktisk ikke så lidt...

Hos os får du nemlig vores Brøchner signatur, All-Inclusive Conference. Og hvad betyder det? Det betyder simpelthen, at prisen altid er prisen. I har både morgenservering og eftermiddagsservering samt udvalgte kolde drikkevarer, kaffe og the, snacks og frugt ubegrænset hele dagen - og en frokost, som kan nydes på en af vores tre in-house restauranter. Her skal I nemlig bare koncentrere jer om mødet, så sørger vi for resten. Og når dagen er omme, vil regningen stadig være den samme - det lover vi.

Ligemeget hvad, vil I få samme unikke oplevelse med alt, hvad I har brug for - så I kun skal komme og tænke store tanker. Se mødelokalerne her nedenfor...

Side citat ikon

INGEN EKSTRA UDGIFTER, NÅR DAGEN ER OMME

hotel sp34 conference 1
hotel sp34 conference 16
hotel sp34 conference 14

MØDELOKALER

Hvor mange?

PLENUM  Conference Rooms - Plenary up to 80 OP TIL 80 pers.
GRUPPERUM Group Room - 10 pers. OP TIL 10 pers.
Chambre Chambre - 8 pers. OP TIL 8 pers.
BIOGRAF Cinema - 24 pers. OP TIL 24 pers.
Book dit møde

Ring til os på 3395 7777 eller send os en mail her:

hotel sp34 conference 1
hotel sp34 conference 9
SP34 conference portrait 2
hotel sp34 conference 16
SP34 floor plan ground
SP34 floor plan base

Hotel SP34 tilbyder helt unikke faciliteter og muligheder fra forskellige mindre grupperum til plenum lokaler, der er perfekt til både de helt små møder og lidt større møder og konference. Mødelokalerne er helt unikke i samme stil som hotellet, hvor du også finder en privat biograf og et eksklusivt chambre.

DU FÅR ALTID ALT DETTE inkluderet:

MORGENSERVERING VÆRTINDE/VÆRT Av UDSTYR TEKNISK SUPPORT AD LIBITUM HELE DAGEN:

Kaffe & The

Kolde Drikke

Snacks

Isvand

Frisk Frugt

FROKOST EFTERMIDDAGSSERVERING invitation til Wine hour

Afslut med noget særligt

EFTER MØDET