SP34 Apartments Facade (1)
mariannejacobsen 2
Hotel SP34 Facade (2)
SP34Aprt nick karvounis bdMAYkYlhYI unsp
BOOK1 shop
Hotel Ottilia Rooftop Terrace

BELIGGENHED

& OMRÅDE

Når du bor på SP34 Apartments, bor du midt i... det hele, faktisk! Du befinder dig kun få skridt fra Strøget og adskillige shoppingmuligheder, dagligvarebutikker og metroen. Går du én retning, er du kun 10 minutters gang fra Tivoli og Hovedbanegården. I den anden retning har du det populære Torvehallerne, Nørreport, og grønne parker og haver. Vil du endnu hurtigere rundt, har vi bycykler, du kan leje på Hotel SP34.

Selve området du bor i, kunne heller ikke blive bedre. Udover at bo midt i indre København, så befinder du dig i det livlige populære Latinkvarter – ét af byens mest hippe kvarterer, der summer af små unikke designerbutikker, hippe restauranter, kreative atelierer og gallerier og edgy vintageshops – alt sammen omgivet af charmerende farverige bygninger. Sankt Peders Stræde, som du bor ved, er en lille hyggelig gade med masser af hyggelige caféer og barer, en trendy cykelbutik, og lille kreativt konditori. Det er det perfekte sted at mærke københavner-stemningen, hvor du også finder lokale, der hænger side om side på fortovet om sommeren.

Går du lige over gaden fra din lejlighed, har du H.C Ørstedsparken – en grøn oase midt i byen med søer og legeplads. Perfekt til løbeturen eller som sol-spot i græsset om sommeren.

Side citat ikon

DEN BEDSTE PLACERING I DET TRENDYLATINERKVARTER - TÆT PÅ... ALT!

Transport

København Lufthavn 12,7 km
København Lufthavn 12,7 km Tid: 20 Minutter
Københavns Hovedbanegård 800 m
Københavns Hovedbanegård 800 m Tid: 10 Minutter
Nærmeste S-tog Station 600m
Nærmeste S-tog Station 600m Nørreport
Nærmeste Metro 400 m
Nærmeste Metro 400 m Rådhuspladsen

PARKERING

LIGE I NÆRHEDEN

290 KR. PR DAG

KOM RUNDT SOM EN LOKAL

LEJ EN COOL BYCYKEL DIREKTE PÅ HOTELLET

175 KR. PR. DAG

Go local: INSIGHTER GUIDE

FÅ TIPS TIL BYENS BEDSTE STEDER