Hey Neighbour! KALDER ALLE NABOER…

Vi er ret glade for det lokalområde, vores boutique hoteller er en del af - og som nabo du vil blive ret så glad for fordelene med det, vi kalder ’Hey Neighbour! Vi kunne give dig den der ”10. kop kaffe gratis”, men vi vil faktisk meget hellere give dig rabat hver gang - og på stort set alt, hvad vi har at tilbyde!

Så… du får simpelthen rabat på alt fra overnatninger på alle vores boutique hoteller i København (at være turist i egen by kan bestemt anbefales!) til rabat i barerne og på morgenmad og ja faktisk også rabatter på vores in-house restauranter også! Se alle fordele og rabatter nedenfor. Men vi er ikke færdige endnu…

Du får rabat til tre ekstra personer også! Vi har selvfølgelig ikke glemt, at alting bare er bedre i godt selskab med enten gode venner eller familien - så du får samme rabatter* for op til tre ekstra personer. Så tag en ven (eller 3) under armen og få en anderledes oplevelse i København.

Du får dit nabokort i lobbybaren på vores hoteller - bare kig forbi!

DU FÅR OGSÅ

SÆRLIGE INVITATIONER

EVENTS, KONCERTER & MEGET MERE

Du er naturligvis inviteret til alle vores events – når som helst, hvor som helst. Og så topper vi det med eksklusive invitationer til særlige happenings, lanceringer og meget mere.

KUN TIL DIG

FÅ VIP TILBUD

You've got mail! Du får eksklusive tilbud og fordele særligt til dig - direkte i din indbakke!

Hotel SP34 Superior Double Room (Custom)

Hotel SP34

Hotel Ottilia Deluxe Room with round win

Hotel Ottilia

3

Hotel Danmark

HVOR VIL DU BO? DU FÅR KODEN TIL AT BOOKE PÅ MAIL