25
Breakfast
22
22
Tivolihallen2
Hotel SP34 restaurant Vaekst (4)

MAD

ØKOLOGISK MORGENMAD
& KONCEPTUEL RESTAURANT

Hver morgen serverer vi byens bedste økologiske morgenmad. Med andre ord vores morgenbuffet: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Over 90% af morgenmaden er økologisk med en bred pallette af lækre og sunde morgenlækkerier – med drikkevarer inkluderet! Vi har også masser af vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder.

Til frokost og aften, skal du faktisk bare lige ud ad hotellet og ind til vores nabo, Tivolihallen, som er den slags gemte perler i København, du bare ikke må gå glip. De går hverken på kompromis med kvaliteten eller den gode stemning. Så her får du serveret hjemmelavet dansk mad i hyggelige rammer, som var du i mormors dagligstue.

Er morgenmaden det vigtigste måltid (do we even need to ask)? Så kan du se lidt mere om vores morgenmadskoncept nedenfor. Eller besøge Tivolihallen og se, hvad de serverer for dig.

37
Hotel Danmark Lobby Bar (2)
danmark whine hour
Hotel Danmark Bubble Bar (3)
Hotel Danmark Rooftop Terrace (3)
Danmark rooftop bar view

BAR

PÅ HYLDERNE...OG PÅ HUSET

Baren er en designoplevelse i sig selv. Her møder du et eksklusivt interiør af sorte marmorgulve, træbeklædte vægge og messing detaljer. På hylderne i baren finder du alt fra kendte klassikere til noget helt unikt (som vores egen vin, øl og gin). Og så har vi noget ekstra til dig: et særligt udvalg af bobler og champagne – og mousserende cocktails. Det er vores signatur i baren. Og er du til noget helt ekstraordinært, så har vi vores eksklusive vine, som er del af vores af Black Book udvalg.

Om sommeren kan du gå helt op på toppen af hotellet på vores tagterrasse og få en drink i baren - serveret med en helt exceptionel udsigt udover hele København!

Men vi er ikke helt færdige endnu... Hvad siger du til et glas vin (eller to) på huset, hver eftermiddag fra kl. 17-18? Det skal du få! Vi kalder det Wine Hour. Og fra kl. 22-23 inviteres du ned til Nightcap Hour, hvor vi skænker dig en eksklusiv nightcap fra baren – også på huset.

Er du lidt mere nysgerrig på, hvad vi har hylderne? Så skal du se lidt mere her...