SP34 Apartments  (6)
Hotel SP34 Breakfast Restaurant (1)
ChrisTonnesen 0034
Hotel SP34 restaurant Vaekst (4)
Hotel SP34 restaurant Vaekst (11)
Hotel SP34 CocksCows (1)

MAD

ØKOLOGISK MORGENMAD
& 3 RESTAURANTER

Hver morgen serverer vi byens bedste økologiske morgenmad omgivet af grønne planter, glødepærer ... og et drivhus midt i det hele. Med andre ord vores morgenbuffet: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Over 90% af morgenmaden er økologisk med en bred pallette af lækre og sunde morgenlækkerier – med drikkevarer inkluderet! Vi har også masser af vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder.

Til frokost og middag kan du opleve nogle af de bedste restauranter i København - uden at forlade hotellet! Du har ikke bare én, men tre forskellige restauranter at vælge imellem – byens bedste burgerjoint, lokal café eller nordisk gastronomi.

Er morgenmaden det vigtigste måltid (do we even need to ask)? Så kan du se lidt mere om vores morgenmadskoncept her...

Lobby Bar and Social Space
Hotel SP34 Wine Hour Social Space
Bar  Portwine (Custom)
37 Bar drink (2) ny

BAR

PÅ HYLDERNE...OG PÅ HUSET

Her nipper du vin og cocktails i cool designet omgivelser, der oser af det trendy København. Og stemningen er med til, at du får lyst til at tage en mere. Vores bar er nemlig et populært hotspot, hvor både gæster og københavnere hænger ud side om side. Den har en helt særlig atmosfære, der blander international vibe og en lokal afslappet stemning. På hylderne finder du alt det gode, en hip bar bar skal have – og så har vi lidt særligt op i ærmet (som vores egen vin, øl og gin). Du finder også det største udvalg af portvin i Danmark. Og helt særlige portvinscocktails. Og er du til noget helt unikt, så har vi vores eksklusive vine, som er del af vores af Black Book udvalg. Men vi er ikke helt færdige endnu...

Hvad siger du til et glas vin (eller to) på huset, hver eftermiddag fra kl. 17-18? Det skal du få! Vi kalder det Wine Hour. Og fra kl. 22-23 inviteres du ned til Nightcap Hour, hvor vi skænker dig en eksklusiv nightcap fra baren – også på huset.

Er du lidt mere nysgerrig på, hvad vi har hylderne? Så skal du se lidt mere her...