Hotel Ottilia Organic Breakfast (3)
Rooftop Terrace Restaurant (5)

MAD

ØKOLOGISK MORGENMAD
& ITALIENSK RESTAURANT

Hver morgen serverer vi byens bedste økologiske morgenmad på toppen af hotellet. Med andre ord vores morgenbuffet: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Over 90% af morgenmaden er økologisk med en bred pallette af lækre og sunde morgenlækkerier – med drikkevarer inkluderet! Vi har også masser af vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder.

Til frokost og aften forvandles restauranten sig til en italiensk perle, Restaurant Tramonto. Her venter det allerbedste af Italien fra antipasti, pasta, pizza og en række af dagens kød og fisk – serveret med en 360-graders udsigt udover byen. Om sommeren åbner restauranten op for pladser ude på tagterrassen.

Er morgenmaden det vigtigste måltid (do we even need to ask)? Så kan du se lidt mere om vores morgenmadskoncept her...

Hotel Ottilia Bar (2)
Hotel Ottilia  Lobby Bar (4)
Hotel Ottilia Bar
Hotel Ottilia  Lobby Bar (3)
Hotel Ottilia Social Space Dipylon Hall
Hotel Ottilia Social Space Dipylon Hall
dimitris kolonas (16)

BAR

PÅ HYLDERNE...OG PÅ HUSET

Vores bar er lidt af en ‘moment-maker’. Her sidder du side om side med bryggeriets ikoniske kornsiloer, rå betonvægge og originale industrielle elementer. Men det er kun designet. Den livlige atmosfære er nok det, der giver dig lyst til at blive. Og vi har masser på hylderne til at holde dig med selskab. For udover at servere industrielle omgivelser og en god stemning, serverer vi dig også en bar fyldt med alt det gode, du forventer - og ikke forventer, som fx vores egen vin og øl. Og så er der vores særlige signatur: gin. Vi har gin fra hele verden, et omfattende udvalg af dansk gin – og så vores helt egen gin. Og lad os ikke glemme vores store udvalg af specialøl (tidligere bryggeri og alt det der) og et eksklusivt udvalg af Black Book vine. Men vi er ikke færdige endnu...

Hvad siger du til et glas vin (eller to) på huset, hver eftermiddag fra kl. 17-18? Det skal du få! Vi kalder det Wine Hour. Og fra kl. 22-23 inviteres du ned til Nightcap Hour, hvor vi skænker dig en eksklusiv nightcap fra baren – også på huset.

Er du lidt mere nysgerrig på, hvad vi har hylderne? Så skal du se lidt mere her...