Job & Karriere WE DON’T DO ORDINARY. DO YOU?

Mantraet hos os er at gøre tingene anderledes - med passion. Så hvis det er lige dig, så er du lige os!

Der er egentlig ikke så meget mere i det. Og som så mange andre leder vi altid efter de der passionerede genier og rå talenter, som helt sikkert gemmer sig rundt omkring. Hos os, får du en arbejdsplads med den såkaldte ’højt til loftet’ mentalitet og en alsidig kultur, hvor der er plads til netop dig og din udvikling. 

 

Lige så vigtigt er det, at du har en god arbejdsdag – hver dag. Derfor sætter vi lige så stor ære i at skabe arbejdsglæde med masser af ansvar, involvering i virksomheden og dine kollegaer. Vi tilbyder uddannelsesture, mulighed for at tage del i udviklingsgrupper, workshops, fredagsbarer og meget mere.

 

Lyder det godt? Så læs lidt videre nedenfor eller endnu bedre, gå direkte til vores ledige stillinger her…

VI ER

du kan forvente...

Hos os er du er en del af en familie. Vi er en dansk familieejet virksomhed, der driver internationale boutique hoteller, design hostel og luksuslejligheder. Men vi er meget end det. Vi er et brand, der skaber ekstraordinære oplevelser. For os er ophold ikke bare et værelse. Det er en passion. Og vi ønsker at være det bedste, vi kan, for vores gæster, partnere, omgivelser... og team!

 

Vil du med på rejsen?

du er

vi leder efter...

Du ved nu, at passion betyder alt. Vi sætter en ære i at yde en service på højt niveau med et personligt præg i alt, hvad vi gør. Og dér spiller du en afgørende rolle for, om det lykkedes. Så er du klar til at være en ninja i at skabe unikke gæsteoplevelser og vil gøre en forskel ved at være positiv, inspirere dine kolleger og agere som vores brandambassadør?

Så er du måske 'the one'!

Ledige stillinger

100% dig

Stillingerne ovenfor kræver selvfølgelig nogle specifikke kompetencer her og der. Men endnu vigtigere er personlighed, og hvad der gør dig til netop dig. Vi bringer hver noget særligt til bordet, som er med til at skabe noget unikt og bidrage til kulturen i vores virksomhed. Vi tror på, at det gør forskellen. Så bring your personality, resten kan læres.

Dine særlige fordele

Vi flotter os med ret mange fordele, når du arbejder hos os. Nedenfor kan du se et udvalg af dem (udover god sundhedforsikring - og ret lækker frokost).

50% rabat i baren

... Til dig og 7 venner!

Say what?!? Ja den er god nok. Vi elsker, at du kommer og hænger ud hos os efter arbejde. Og vi ved, at gode ting bare er bedre i godt selskab, så du kan oveni kalde dig selv en 'ven med fordele' for op til 7 venner.

50% RABAT PÅ MORGENMAD

... TIL DIG OG 7 VENNER!

Også morgenmad? Ja da! Vi sagde jo, at vi sørger godt for dig – og når vi giver medarbejderfordele, så gør vi det ordentligt. Så kig forbi til en omgang økologisk morgenmad og tag endelig vennerne (eller familien) med.

GRATIS KAFFE

SORT ELLER LATTE

… your call, our treat! Du kan få en god kop kaffe, når du vil – eller har brug for det. Også når du har fri. Og det gælder selvfølgelig al special kaffe også.

EKSKLUSIV PRIS

PÅ OVERNATNINGER

Vil du sove hos os? Det er svært at sælge noget uden at have prøvet det. Så du kan overnatte på vores hoteller og design hostel til gode priser! Du får også en særlig rabat, som du kan give ud til familie og venner (…og blive alles 'favoritperson')

GODE RABATTER

HOS VORES PARTNERE

Vi er ikke de eneste, der forkæler dig. Vi har en række partnere, der har gode rabatter til dig også. For lige at nævne et par: 50 % rabat på Humdakin-produkter, op til 30 % rabat på vores restauranter og 20% rabat på vin hos Kjær & Sommerfeldt.

MUCH MORE THAN A WORKPLACE...

Vores kultur

For os er et job ikke bare et job, og vi er meget mere end bare en arbejdsplads. Det er der mange arbejdspladser, der siger – og mange mener det også. Vi er én af dem. Vi sætter nemlig lige så stor ære i at skabe arbejdsglæde som unikke gæsteoplevelser. Vi tror på, at gode arbejdsdage kommer i et uformelt arbejdsmiljø med en social kultur, hvor vi vil hinanden. Og kulturen er hjertet i hele vores virksomhed. Det er den, der gør os til os.

EN GOD OPSTART EN GOD OPSTART DU FÅR EN ’BUDDY’
TIL AT GUIDE DIG
Ét team Ét team VI ER ALTID SAMMEN OM DET
- SOM ÈT TEAM
DU HAR ANSVARET DU HAR ANSVARET for Vi stoler på
DINE BESLUTNINGER
VI HAR HJERTET MED VI HAR HJERTET MED OVERFOR HINANDEN
& VORES OMGIVELSER
Sociale Vibes Sociale Vibes VI ER SOCIALE
& HAR DET SJOVT
KARRIERESTIG KARRIERESTIG VI TILBYDER UDDANNELSE & UDVIKLING

Vores Værdier

Kernen i vores kultur er vores tre værdier. De er DNA'et for, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og hvordan vi arbejder sammen.

ANSVAR

Kender du den der person, der bare springer til, når det hele sejler? Eller typen, der altid lige tager både sin egen og din tallerken med ud i opvasken? Det er ansvar. Det er måden, hvor du viser omsorg for dine kollegaer og tager ansvar i din rolle. Og hvor du kan tage beslutninger og agere selvstændigt. Vi tror nemlig på, at du kan.

Passion

Okay… forestil dig en kok på en Michelin-restaurant. Der er den der gnist i øjnene og en stolthed, når maden præsenteres. Det er passion! Lige meget, hvad passionen er baseret på, så er den afgørende for oplevelsen. Oplevelsen bliver ligegyldig, hvis du er ligegyldig. Så vi gør alt her med masser af passion, for intet hos os er ligegyldigt – heller ikke dig.

OMSORG

Tænk på den omsorg, du har til familie eller venner. Hvordan det føles, og hvad det giver. Det er en rar følelse, ikke? Sådan ser vi også på omsorg. Som hvis vi er en familie (og det er vi næsten også). Det handler om, hvordan vi behandler hinanden, og tilliden vi viser hinanden. At passe på sig selv og på andre er det, der gør os stærke som team.

71

BRØCHNER ALUMNI Once Brøchner, Always A Brøchner!

Hvem siger, at man ikke stadig kan være en del af virksomheden, efter man har skiftet job? Ikke os!

Der er en del gode fordele og treats, når man er ansat hos os som en del af Brøchner Hotels og teamet. Men det skal da ikke stoppe her! For når først du er en del af Brøchner familien, så hænger du på os (hvis du har lyst, selvfølgelig). Vi har nemlig fundet på noget helt særligt til alle, der har været ansat hos os igennem årene – når som helst, og hvor som helst. Som tidligere ansat hos Brøchner Hotels, får du nemlig lov til at beholde nogle af de der gode fordele ovenfor. Du beholder både rabatterne i baren, for morgenmaden og på overnatninger *

 

Er du ikke tilmeldt endnu? Så skynd dig at gøre det lige her på mail – det er helt gratis!

 

*Gælder for dig og en ekstra person

Hotel Ottilia Bar

JOBTYPER HVAD PASSER TIL DIG?

Er du nysgerrig på de forskellige typer af job hos os? Så kan du læse lidt om hvert type job og karriere her nedenfor. Vi er en arbejdsplads, hvor vi er mange forskellige typer - med mange forskellige uddannelser, baggrunde, og funktioner. Og der er helt sikkert også plads til dig, hvis du har passionen og hjertet i det.

I lobbybarerne finder du vores værter og værtinder. Det er virksomhedens ansigt udadtil og dem, der byder vores gæster velkommen. Præcis derfor kalder vi dem værter og værtinder. Deres hovedopgave er nemlig at give en unik gæsteoplevelse med værtskabet for øje i alt, hvad de gør - fra at besvare mails og opkald til at give insider-tips til byen og skænke vin med en god historie bag. Og det kræver en 'få tingene gjort'-attitude.

Er du mere en ren ninja om natten? Perfekt! Vores lobbybarer er åbne 24/7, så vi har lige så meget brug for passionerede natteravne.

 

Her finder du vores værter og værtinder for morgenmaden. Det er dem, der sørger for, at vores gæster får den bedste start på dagen. Det er early birds, som elsker at steame mælken til kaffen ligesom meget som at svinge tallerkenerne i opvasken. De har passion for at servere de gode råvarer, hvor bæredygtighed er i fokus - og madspild ikke hører til.

Så hvis du er den morgenfriske type, der synes, at morgenmad er dagens vigtigste måltid - og elsker at servere den – så har vi en plads til dig!

Som Hotel Manager har du brug for ægte master-skills. Vores Hotel Managers har ansvaret for hvert sit hotel i drift og ledelse med eget team. De er ansvarlige for den daglige ledelse, mens de eksekverer og implementerer ’operationel excellence’.

Deres opgave er også at sikre en stærk kommandovej fra supportteamet til deres operationelle team.

Det er nok det, man normalt vil kalde ’hovedkontoret’. Men det er ikke helt sådan, vi gør tingene. Navnet siger faktisk lidt det hele. Her har vi specialister, der skal supportere driften på forskellige niveauer.

Du kan blive en del af forskellige teams og arbejdsområder – fra bl.a. et stærkt hold af salg- og booking bosser til marketing-magikere. Måske har du mere talskarp med øje for strategien bag værelsessalget? Så skal du hoppe med på vores resultattryllende revenue-team. Hvert team har ansvaret for at sikre kontinuerlig udvikling, implementere konceptuelle initiativer og supplere med viden inden for deres område.

Aka "An expert in the making".

Og vi lover, at du ikke bare skal lave kaffe og samle pap! Som trainee får du indsigt i de daglige opgaver i den konkrete afdeling, du kommer i. Du er en del af teamet fra start, og hvem ved – måske bliver du hos os bagefter. Det vil vi kun elske!

Er du den, vi mangler - men ikke ved det endnu? Så lad os endelig ikke gå glip af dig! Send os en uopfordret ansøgning med CV eller tilmeld dig vores jobagent, hvis du venter på den helt rette mulighed – så er du den første, der får besked!

Hotel Ottilia  Lobby Bar (5)