SP34 Apartments (10)
Sp34 Apartments

KALDER ALLE LONG-STAYERS!

DIN EGEN LUKSUSLEJLIGHED KØBENHAVN

LEJLIGHEDERNE

Hvordan lyder det med din egen københavnerlejlighed? Ret godt, ikke? Hvad så med alle de fordele, et hotel har? Også ret godt. Forestil dig alt dette samlet i én oplevelse. Her bor du i københavnerlejligheder, hvor alle 26 er designet til at være dit hjem – med fordele som room service, bar, tagterrasse og meget mere. SP34 Apartments er nemlig direkte forbundet med Hotel SP34. Vælg mellem 5 typer lejligheder fra Studio til Penthouse. De er unikke i stil, men har alle et nordisk sofistikeret design med eget køkken. Perfekt til et længere ophold.

Studio

En mindre lejlighed, men med al den plads og komfort, du har brug for, samt både et arbejds – og siddeområde.

Lejlighedens størrelse: 22-26 M2

Seng: 180 X 210 CM

STANDARD LEJLIGHED

En mere rummelig lejlighed med sofa og spisebord. Vi kalder det standard - men der er faktisk ikke noget "standard" her.

Lejlighedens størrelse: 26-36 M2

Seng: 180 X 210 CM

SUPERIOR LEJLIGHED

Vil du have endnu mere plads? Værsgo! Stor superior lejlighed med sofa og spisebord.

Lejlighedens størrelse: 40-42 M2

Seng: 180 X 210 CM

LOFT LEJLIGHED

En luksuriøs lejlighed med altan og udsigt over byen, sofaområde, spisebord og stort badeværelse med vaskemaskine.

Lejlighedens størrelse: 52 M2

Seng: 180 X 210 CM

PENTHOUSE LEJLIGHED

'Penthouse' siger sådan set det hele. Den største lejlighed i bunken med soveværelse, stue med sofaområde, stort spisebord - og en opvaskemaskine...

Lejlighedens størrelse: 60 M2

Seng: 180 X 210 CM

DESIGNET TIL AT VÆRE DIT HJEM

KOM RUNDT
SOM EN LOKAL

LEJ CYKLER

Alle cykler i København - og der er ingen grund til, at du ikke også skal opleve byen på samme måde. Så vi har vores egne cool city-bikes, som du kan leje nede i lobby baren og komme rundt som en lokal københavner.

wine hour 1
nightcap 3p
SP34 Apartments Nightcap Hour (1)
sp34coffee

PÅ HUSET

KOM NED OG FÅ ET GLAS...

Når du bor her, kan du kalde dig selv en "SP34-insider". Du har nemlig ubegrænset adgang til alt, hvad Hotel SP34 har at byde på - inklusive vores særlige signaturer på husets regning…

Du er inviteret til både Wine Hour og Nightcap Hour, hvor vi hver dag byder på eftermiddagsvin og en nightcap om aftenen - på huset.

Om morgenen kan du kickstarte dagen med gratis filterkaffe i lobbybaren fra kl. 6-11. Bliv og nyd kaffen i vores social spaces eller tag den med til din lejlighed. Du kan også tage den to-go og udforske København i de tidlige morgentimer

Gratis highspeed Wi-Fi
Lobby & bar åben 24/7
Room service (69 kr.)
Gratis events & koncerter
…og meget mere!

Hotel SP34 Breakfast Restaurant (1)

ØKOLOGISK MORGENMAD
& 3 RESTAURANTER

urban terrace 7 p

FYLDT BAR
ÅBENT 24/7

MAD & BAR

Hvis du bare vil have alt forberedt og klar til dig – så har vi også sørget for det, dag og aften. Om morgenen serverer vi byens bedste økologiske morgenmad på Hotel SP34. Med andre ord vores morgenbuffet: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Til frokost og middag kan du opleve nogle af de bedste restauranter i København - uden at forlade hotellet! Du har ikke bare én, men tre forskellige restauranter at vælge imellem – byens bedste burgerjoint, lokal café eller nordisk gastronomi.

Er du tørstig? Nedenunder har du en bar tilgængelig 24/7 fyldt med alt, hvad du kunne tænke dig (og lidt til!). Bestil fra baren og op til din lejlighed med room service – eller kom ned og tag plads i vores Social Spaces og mærk hotellets stemning.

FACILITETER

Du kan helt sikkert have svært ved at forlade dit nye hjem (det forstår vi virkelig godt!). Men lige udenfor din lejlighed og ned ad trappen venter en masse, som du ikke må gå glip af på Hotel SP34 – og det er alt sammen dit…

Hotel SP34 Cinema

PRIVAT BIOGRAF

Urban Terrace Vertical

URBAN TERRASSE

SP34 Apartments