Hotel Ottilia Area
Carlsberg byen
tomas jasovsky d5SZqLkpIrY unsplash
Hotel Ottilia Facade Exterior (8)
Hotel Ottilia Facade Exterior (5)
Carlsberg Byen bike

BELIGGENHED

& OMRÅDE

Lige midt i det livlige Carlsberg Byen finder du Hotel Ottilia – placeret helt perfekt lige ved Bryggerens Plads. Carlsberg Byen var engang industriområdet for den verdensberømte Carlsberg-øl, nu en upcoming bydel i København, der summer af kultur og kreativ stemning. Det, der engang var industribygninger, er nu designerbutikker, små specialbutikker, gallerier og restauranter side om side med historiske seværdigheder som Elefantporten. Så hvis du er til historie, er det her dit område at bo i.

Carlsberg Byen ligger perfekt mellem Vesterbro, Frederiksberg og indre by, så når du bor på Hotel Ottilia, er du tæt på... ja alt faktisk! Du skal egentlige bare træde ud af hotellet, og du så har du alt omkring dig. Udforsk området med vores særlige ’Go Local’ anbefalinger eller gå på opdagelse på egen hånd, hvor du finder de lokale københavnere hænge ud på de små pladser eller i én af historiske haver. Kun et kvarter væk finder du det populære Istedgade med masser af butikker, det livlige Kødbyen, Københavns Zoo og Frederiksberg Have. Hvis du tager offentlige transport - kun 10 minutters gang fra hotellet - befinder du dig lige i hjertet af indre by.

PSST! Har du dårlig stedssans? Så kig efter elefanterne! Hotel Ottilia ligger nemlig lige ved siden af den berømte Elefantport i Carlsberg Byen. Du kan også kigge efter de store runde guldplader på facaden af hotellet (Bonusinfo: de er designet som bunden af en ølflaske, da hotellet er det gamle Carlsberg Bryggeri).

Side citat ikon

BO I EN LIVLIG OG TRENDY BYDEL I KØBENHAVN, DER SUMMER AF KULTUR OG HISTORIE

TRANSPORT

ALLE VEJE FØRER TIL OS

LUFTHAVN 11,8 km
LUFTHAVN 11,8 km TID: 19 MINUTTER
KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD 2,5 km
KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD 2,5 km TID: 13 MINUTTER
S-TOG STATION 500 m
S-TOG STATION 500 m Carlsberg St.
Enghave Plads Metro 900 m
Enghave Plads Metro 900 m

PARKERING

TÆT PÅ HOTELLET - FÅ MERE INFO:

T: 33387030 / E: INFO@HOTELOTTILIA.DK

KOM RUNDT SOM EN LOKAL

LEJ EN COOL BYCYKEL DIREKTE PÅ HOTELLET

175 KR. PR. DAG

Go local: INSIGHTER GUIDE

FÅ TIPS TIL BYENS BEDSTE STEDER