Hotel Danmark Bubble Bar (3)
Avenue Hotel Copenhagen Bubble Bar (1)
Hotel Danmark Indoor Vineyard (3)
signature wine hour
Beer
37
Hotel Danmark Lobby Bar (3)

BAREN

If we love it, we stock it

Dette er vores mantra for baren – og alt det vi serverer for dig. Her får du nemlig kun det, vi selv ville bestille. Så hvis vi finder noget, vi elsker - tilføjer vi det til baren. Kort fortalt.

Hyggeligt kaffested om dagen, livlig bar om aftenen – det er præcis sådan vil vi beskrive vores bar. Atmosfæren er ret unik, hvor gæster og lokale sidder side om side, imens vi serverer alt fra udsøgte vine, til lækre øl og cocktails (og alt derimellem). Du kan tage plads i lobby baren eller nede i vores indendørs vineyard med pejs og sorte marmorgulve, hvor du også finder vores eksklusive udvalg af det, vi kalder Black Book vine (heraf navnet ’vineyard’).

 

GET A TASTE OF…

Nogle gange vil du bare prøve lidt af det hele, ikke? Derfor har vi lavet en speciel Get a taste of’-flight med 3 forskellige udvalgte bobler eller vine, som du kan smage dig igennem.

 

NOGET UNIKT

Udover alle de ting, en god bar skal have, har vi også noget helt unikt...

BUBBLE BAR

Dagens prognose: 99% bobler! Som tilføjelse til resten af menuen finder du en bubblebar, som er signaturen i baren. Hver flaske har en særlig historie - og vi har en til enhver anledning. Cristal til når det skal være lidt ekstraordinært - og Cava til de lejligheder, der kræver mere end et par glas. Men helt ærligt, behøver man egentlig nogen særlig anledning til et godt glas bobler?

Og lad os ikke glemme de boblende cocktails, der er værd at kigge forbi for!

BRYGGET AF SVANEKE BRYGHUS
Økologisk og CO2-neutral brygget pilsner skabt af vores helt eget team i samarbejde med Svaneke Bryghus. Den er unikt afbalanceret med en krop af malt og karamel og en frisk citrus humlearoma. Den er undergæret med gær fra Svaneke Bryghus. Labels på flaskerne har costumized design med forskellige statements, der passer til den følelse vores øl skal give dig, når du har den i hånden.

AF ADEGA MAYOR
ONE er produceret af den anerkendte portugisiske familieejede vingård, Adega Mayor, kendt for kvalitetsvin af høj klasse. Det var en fælles passion for at skabe noget helt unikt, der bragte os sammen om at lave disse vine, som noget helt enestående. Så vi kalder dem 'ONE'. ONE findes både som en silkeblød rød og en delikat hvid. Begge serveres til vores ’Wine Hour’, så du kan smage vinene, der er lavet kun for dig - af os.

I SAMARBEJDE MED HAMMER & SØN
En unik gin skabt ud fra den danske natur af Henrik Hammer - manden bag den prisvindende 'Geranium Gin'. Den hedder ’Wilderness Gin’, da den repræsenterer de fire årstider - og er produceret af planter plukket direkte fra den vilde danske natur af vores eget Brøchner team.

OPEN FOR EVERYONE TO DROP BY!

Hotel Danmark Indoor Vineyard

SOCIAL SPACES

diing bar

Wine Hour

fra 17.00-18.00
Hotel Ottilia  Nightcap Hour

Nightcap Hour

fra 22.00-23.00

PÅ HUSETS REGNING TIL ALLE BOENDE GÆSTER

Når du bor hos os, er du altid inviteret til både Wine Hour og Nightcap Hour, hvor vi byder på eftermiddagsvin og aftensmad. Så når klokken slår 17, skænker vi gode vine – og når klokken slår 22

venter et udvalg af likør og spiritus på dig i baren. På huset – hver dag!