dimitris kolonas (16)
Hotel OttiliaSignature Gin Bar
Hotel Ottilia Bar
signature wine hour
Beer
Ottilia lager

BAREN

If we love it, we stock it

Dette er vores mantra for baren – og alt det vi serverer for dig. Her får du nemlig kun det, vi selv ville bestille. Så hvis vi finder noget, vi elsker - tilføjer vi det til baren. Kort fortalt.

Du har to barer at vælge imellem. Tag plads på toppen af hotellet med en fantastisk udsigt over byen – eller inde i lobbybaren på 1. sal, hvor du nipper til cocktails side om side med de originale rå siloer. Lobbybaren er bogstaveligt talt centreret omkring hotellets ’rygrad - en skræddersyet lysinstallation løber nemlig fra baren og helt op til toppen af loftet og repræsenterer Ottilia (Carlsberg ølbryggerens kone, som hotellet er opkaldt efter), da hun var rygraden i virksomheden.

GET A TASTE OF…

Nogle gange vil du bare prøve lidt af det hele, ikke? Derfor har vi lavet en speciel Get a taste of’-flight med 3 forskellige udvalgte gin eller vine, som du kan smage dig igennem.

 

NOGET UNIKT

Udover alle de ting, en god bar skal have, har vi også noget helt unikt...

GIN FRA HELE VERDEN
Som supplement til resten af barmenuen finder du et helt særligt udvalg af gin – fra klassikere til helt unikke slags. Vi har gin fra hele verden og et omfattende udvalg af dansk gin. Så du kan smage dig igennem forskellige gin ’on the rocks’ eller som G&T med flere garnish – og som noget helt særligt, bør du prøve vores egen ’Wilderness Gin’!

I SAMARBEJDE MED HAMMER & SØN
En unik gin skabt ud fra den danske natur af Henrik Hammer - manden bag den prisvindende 'Geranium Gin'. Den hedder ’Wilderness Gin’, da den repræsenterer de fire årstider - og er produceret af planter plukket direkte fra den vilde danske natur af vores eget Brøchner team.

BRYGGET AF CARLSBERG
En unik Jacobsen-øl brygget af Carlsberg helt eksklusivt til Hotel Ottilia. Så du kan kun smage denne øl i baren på Hotel Ottilia. For første gang i historien har den internationale bryggerigigant, Carlsberg, brygget en øl til et hotel. Det er vi ret stolte af! Ottilia Lager er en gylden pilsner brygget med humle, der vokser direkte på taget af Hotel Ottilia - og fermenteret med den originale Carlsberg-gær (fundet på flaske fra 1883).

AF ADEGA MAYOR
ONE er produceret af den anerkendte portugisiske familieejede vingård, Adega Mayor, kendt for kvalitetsvin af høj klasse. Det var en fælles passion for at skabe noget helt unikt, der bragte os sammen om at lave disse vine, som noget helt enestående. Så vi kalder dem 'ONE'.
ONE findes både som en silkeblød rød og en delikat hvid. Begge serveres til vores ’Wine Hour’, så du kan smage vinene, der er lavet kun for dig - af os.

OPEN FOR EVERYONE TO DROP BY!

Hotel Ottilia Bar (2)
diing bar

Wine Hour

fra 17.00-18.00
Hotel Ottilia  Nightcap Hour

Nightcap Hour

fra 22.00-23.00

PÅ HUSETS REGNING TIL ALLE BOENDE GÆSTER

Når du bor hos os, er du altid inviteret til både Wine Hour og Nightcap Hour, hvor vi byder på eftermiddagsvin og aftensmad. Så når klokken slår 17, skænker vi gode vine – og når klokken slår 22 venter et udvalg af likør og spiritus på dig i baren. På huset – hver dag!