Om Os HVAD ER EN BRØCHNER OPLEVELSE?

Vores filosofi er ret enkel: Vi tror på at drive anderledes steder med omtanke. Vi gentænker konceptet med et ophold og går efter at skabe ekstraordinære oplevelser - fra første tegnestreg til den endelige helhedsoplevelse. 

For os er et ophold nemlig ikke bare et værelse eller en seng. Det er en oplevelse båret af passion og generøsitet, hvor du altid skal føle dig velkommen – om du bor her, kommer på besøg fra gaden eller er lokal nabo. Har du lyst til en cocktail i baren, en god kop kaffe i vores social spaces, eller til at komme forbi til økologiske morgenmad - så har vi altid en plads. Vores døre er åbne for alle, hvor vi byder indenfor i vores ’hjem’. For det er netop sådan, du skal se os. Som hvis du kom hjem til en god ven. Derfor kalder vi også vores team for værter og værtinder. De er værter i huset, og værter for din oplevelse. 

 

Nedenfor kan du se hvert kapitel med meget mere af, hvad der skaber Brøchner Hotels. Vi tror på, at alt dette tilsammen er grunden til, at gæster vælger at bo hos os – og hvorfor de kommer tilbage.

Hotel Ottilia Social Space Details

VI ER ET DANSK FAMILIEJET BRAND MED INTERNATIONAL VIBE

Vi er en dansk familieejet virksomhed, der driver en førende kæde af prisvindende 4+ stjernede boutique hoteller og luksushotellejligheder i København. Vi driver i dag Hotel SP34, Hotel Ottilia, Hotel Danmark og SP34 Apartments.

Det er altid disse tre elementer, der skaber selve rammerne for vores steder: eksisterende bygninger med masser historie, en ekstraordinær arkitektur og et unikt design. Generøsitet, passion og varme er de elementer, der spiller ind, når det kommer til hvem, vi er, hvordan vi gør tingene. Tilsammen er det essensen i vores mission for virksomheden.

Drive anderledes hoteller med omtanke

En mission, der har været den samme lige siden vi blev grundlagt. Den afspejles i alt, hvad vi laver, og hvordan vi gør det – på tværs af alle vores steder.

På vores 'wall of fame' er vi ret stolte af at nævne internationale anerkendelser fra både Wallpaper*, Condé Nast Traveler og AHEAD Awards med forskellige design- og hotelpriser og nomineringer.

Men hvordan startede det hele så? Her er et lille stykke af Brøchner-historien...

I 1982 blev Brøchner Hotels etableret af Bergliot og Hans Brøchner-Mortensen. I dag ejes virksomheden af næste generation: Søren Brøchner-Mortensen og Mette Brøchner-Mortensen. Da Søren Brøchner-Mortensen overtog, satte han et ambitiøst mål. Han ville forny konceptet med boutiquehoteller og fokusere på at åbne enheder i bygninger med unik arkitektur, historie og design. Det lykkedes, og er den da i dag stadig er en del af vores DNA.

På vores rejse har vi, udover vores eksisterende locations, åbnet alt fra det berømte designer-ikon, Hotel Fox, til et 5-stjernet luksushotel i en tidligere transformationsstation. Og ja…. man ved aldrig, hvad der vil ske næste gang!

Hotel Ottilia Facade Exterior (7)

VI UDVIKLER I UNIKKE EKSISTERENDE BYGNINGER

Når du bor hos os, er du omgivet af historie - fra de ikoniske Carlsberg-bryggerier til en tidligere bank. Bygningerne er alle nøje udvalgt med sin helt egen historie, som vi fortolker videre i selve designet. Så hvert sted har sin egen unikke karakter og særpræg med respekt for både området og netop den originale arkitektur i den bygning, de er placeret i.

Når vi udvikler et nyt hotel, er det passionen, der driver os. En passion for at finde og skabe noget helt unikt. Derfor spiller både bygningens arkitektur og lokalområdet en væsentlig rolle. Vi ønsker at skabe unikke steder, der i sig selv bliver destinationer, der skal besøges. Og vi sidder aldrig stille. Vores virksomhed ar altid i udvikling - og vi arbejder altid på at udvikle på vores portefølje af hoteller, som nogle gange bliver til et andet twist af et andet produkt som luksushotellejligheder. Og det er præcis sådan, det skal være hos os. Alt kan ske.

Hotel Ottilia Deluxe Room with round win

VI SKABER EKSTRAORDINÆRE OPLEVELSER

Når du besøger os, skal du gerne mærke en helt særlig stemning. Noget, der føles ekstraordinært, og som du ikke lige finder andre steder. Det er nemlig stemningen, der skaber magien hos os - lige meget om det er et af vores luksus boutique hoteller eller luksuslejligheder.

Og vi har gjort os umage for, at du mærker forskellen i hver detalje. Alt er skræddersyet for at skabe en ekstraordinær oplevelse: vores nøglekort, skilte og menuer, belysningen i løbet af dagen, musikken, der spiller og duften, der møder dig, når du kommer ind – alt sammen pakket ind af værtskabet fra vores team.

Som en del af den oplevelse arbejder vi ud fra de tre værdier nedenfor.

VORES VÆRDIER

Vores tre værdier er kernen og essensen af vores kultur. De er DNA'et for, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og hvordan vi arbejder sammen.

ANSVAR

At handle ansvarlig er altid ’in fashion’ hos os. Vi er 100% forpligtet til at agere ansvarligt over for vores gæster, partnere, hinanden, og miljøet. Både i hverdagen og som overordnet virksomhed.

Passion

Det er passionen, der driver os. Det er nerven i alt, hvad vi laver – lige fra måden, vi bygger hoteller, til måden, vi møder vores gæster på, og hvordan vi serverer en drink. Det er det, der gør forskellen.

OMSORG

Vi har hjertet med i det, vi gør. Omsorg og omtanke er afgørende for måden, vi ønsker at drive virksomhed på. Det er vores forpligtelse over for vores team, vores gæster og vores samfund.

Brochner Organic Lager

VI GENOPFINDER "We don't do ordinary"

… er, hvad vi vil kalde vores mantra. Det, der afspejles i alt, hvad vi gør, og hvordan vi gør det - og alt det, vi ikke gør, for den sags skyld. For vi ønsker at skille os ud fra det mere ’traditionelle’ ophold og sætte scenen for ekstraordinære oplevelser. Så vi har faktisk smidt alle de "klassiske" principper helt overbord.

Allerede fra du træder ind hos os (og sikkert også før det), så vil du opdage, at vi godt kan lide at gøre tingene lidt anderledes. Og det er mere end bare designet. Du checker ikke ind i en reception med receptionister, nej her møder du en levende lobby bar med værter og værtinder, der byder dig velkommen. Og imens du er hos os, møder du konceptuelle tiltag som ’Wine Hour’, ’Nightcap Hour’ og ’Good Morning. It’s Organic!’, imens du kan prøve vores egen ’Wilderness Gin’ i baren. For det er nemlig ikke tilfældigt, hvad vi tilbyder dig – eller endda hvad det hedder. Vi gør nemlig tingene anderledes i alle detaljer fra, hvad vi kalder vores morgenmad til hvad vi skænker i baren – og alt ind i mellem.

we care

VI TAGER ANSVER FOR DEM OMKRING OS & VORES PLANET

Når vi siger, at vi driver vores virksomhed med omtanke, så mener vi det. Vi agerer ansvarligt over for miljøet, vores samfund og menneskerne omkring os - og inspirerer vores team, gæster og leverandører til at gøre det samme. Kort sagt, det er afgørende at tage fat på udfordringerne i dag, så vi fortsat kan skabe ekstraordinære oplevelser i morgen… og mange år frem.

Læs lidt mere om, hvad vi gør….

Side citat ikon

You could just stay at an ordinary place - but that’s not really how we do it