SP34 Apartments  (6)
Hotel SP34 restaurant Vaekst (4)
Hotel SP34 Cocks and Cows (1)
Breakfast Restaurant

MAD

ØKOLOGISK MORGENMAD &
3 RESTAURANTER

Du har egentlig alt, hvad du skal bruge i din lejlighed med et fuldt udstyret køkken. Men foretrækker du at have alt klar og serveret til dig i stedet, så har vi selvfølgelig sørget godt for dig – fra morgen til aften…

Hver morgen serverer vi byens bedste økologiske morgenmad omgivet af grønne planter, glødepærer ... og et drivhus midt i det hele. Med andre ord vores morgenbuffet: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Over 90% af morgenmaden er økologisk med en bred pallette af lækre og sunde morgenlækkerier – med drikkevarer inkluderet! Vi har også masser af vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder.

Til frokost og middag kan du opleve nogle af de bedste restauranter i København – direkte på Hotel SP34! Du har ikke bare én, men tre forskellige restauranter at vælge imellem – byens bedste burgerjoint, lokal café eller nordisk gastronomi.

Lobby Bar and Social Space
wine hour 1 p
SP34 Apartments Nightcap Hour (1)
37 Bar drink (2) ny
urban terrace 7 p
urban terrace 8

DRIKKE

I BAREN
& PÅ HUSET

Nedenunder venter en fyldt bar på Hotel SP34, der er åben 24/7. Udover at have alt det en rigtig god bar skal have (og lidt til), så finder du et af de største udvalg af portvine i Danmark.

Du kan vælge at komme ned og få en drink eller et glas vin, imens du mærker hotellets livlige stemning – eller du kan bestille room service op til lejligheden. I sommersæsonen kan du også tage forbi baren på vores urban terrace.

PÅ HUSETS REGNING!

Når du bor hos os, er du altid inviteret til både Wine Hour og Nightcap Hour i baren på Hotel SP34, hvor vi hver dag byder på eftermiddagsvin og en nightcap om aftenen - på huset!

Vil du vide lidt mere, om hvad der er på hylderne i baren. Så smut kan du læse mere om det på Hotel SP34...