All-inclusive
konference

Hold dit møde eller konference i helt unikke rammer i det historiske Carlsberg Bryggeri. Hotel Ottilia ligger i Carlsberg Byen med en perfekt placering kun 500 m. fra Carlsberg st. Her kan du holde alt fra større konferencer og events til mindre møder og teambuilding. Alle mødelokalerne afspejler den unikke arkitektur med industrielt design og rå elementer. Du kan vælge i mellem 10 forskellige mødelokaler fordelt på to etager med plads til alt fra 2 til 120. Samlet kan lokalerne rumme 200 personer. Er du til det mindre og uformelle møde, så har vi et et eksklusivt chambre i lobby området. Og skulle du lede efter et anderledes event venue, så har vi både den indistrielle Dipylon Hall med 12 meter til loftet og stor tagterrasse. Fælles for alle konference - og mødelokalerne er, at de har state-of-the-art teknologi, highspeed wifi og high-tech løsninger.

Hvad du så får inluderet i mødet? Ja, det er faktisk ikke så lidt...

Hos os får du nemlig vores Brøchner signatur, All-Inclusive Conference. Og hvad betyder det? Det betyder simpelthen, at prisen altid er prisen. I har både morgenservering og eftermiddagsservering samt udvalgte kolde drikkevarer, kaffe og the, snacks og frugt ubegrænset hele dagen - og en frokost, som kan nydes på vores rooftop restaurant TRAMONTO. Her skal I nemlig bare koncentrere jer om mødet, så sørger vi for resten. Og når dagen er omme, vil regningen stadig være den samme - det lover vi.

Ligemeget hvad, vil I få samme unikke oplevelse med alt, hvad I har brug for - så I kun skal komme og tænke store tanker. Se mødelokalerne her nedenfor...

Side citat ikon

INGEN EKSTRA UDGIFTER, NÅR DAGEN ER OMME

Hotel Ottilia  Conference (12)
ottilia conference 9
ottilia conference 8
ottilia conference 7

MØDELOKALER

10 forskellige mødelokaler

Hvor mange?

PLENUM  Plenary - 120 pers OP TIL 120 pers.
grupperum Meeting Room - 17 pers. Op til 17 pers.
ALLE LOKALER Entire Conference - 200 pers. Op til 200 pers.
Book dit møde

Ring til os på  3395 7777 eller send os en mail:

Ottilia Plenaries FloorPlan 3rdFloor
ottilia conference 2
ottilia conference 6
Ottilia Plenaries FloorPlan 4thFloor
conference portrait 2
ottilia conference 3

Du har 10 forskellige mødelokaler at vælge ud fra - med plads til op til 120. Hos os kan du holde dit møde præcis, som du vil. Om det er til team building workshops, præsentationer, store konferencer eller blot til 2 med computeren under armen, så har vi et mødelokale, som passer til jer. Men det er ikke bare et mødelokale hos os. Nej her er du omgivet af en historisk bygning, hvor industrielle detaljer er bevaret sammen med high-tech løsninger og hyggelige hjørner til breakouts.

Hotel Ottilia  Chambre
ottilia conference 4
Hotel Ottilia  Chambre
ottilia conference 8
ottilia conference 4

Chambre

LILLE EKSKLUSIVT MØDELOKALE

Hvor mange?

CHAMBRE EKSKLUSIV & HYGGELIG OP TIL 10 PERS.
Book dit møde

Ring til os på 3395 7777 eller send en mail:

Hotel Ottilia  Chambre
Chambre details
Hotel Ottilia Chambre Detail

Chambre er et eksklusivt lille mødelokale med rum til kreativitet og nytækning. Med unikke detaljer har lokalet en helt særpræget industriel og elegant indretning og ikke mindst en helt speciel atmosfære. Her er råt og eksklusivt på samme tid. Perfekt til intime møder og workshops - eller en speciel 'get together'.

DU FÅR ALTID ALT DETTE INKLUDERET:

MORGENSERVERING VÆRTINDE/VÆRT Av UDSTYR TEKNISK SUPPORT AD LIBITUM HELE DAGEN:

Kaffe & The

Kolde Drikke

Snacks

Isvand

Frisk Frugt

frokost eftermiddagsservering invitation til Wine Hour

AFSLUT MED NOGET SÆRLIGT

EFTER MØDET