37 Bar drink (2) ny
urban terrace 8
Bar  Portwine (Custom)
signature wine hour
urban terrace 9
Beer

I BAREN

If we love it, we stock it

Dette er vores mantra for baren – og alt det vi serverer for dig. Her får du nemlig kun det, vi selv ville bestille. Så hvis vi finder noget, vi elsker - tilføjer vi det til baren. Kort fortalt.

Atmosfæren i vores bar er altid fuld af god stemning, og er et ret populært sted for både gæster og de lokale, hvor de kan få en god kop kaffe, gode drinks med venner eller bare hænge ud i cool omgivelser. Kom og prøv det selv! Tag plads, mens vi serverer alt fra gode vine, unikke øl, lækre cocktails - og alt derimellem.

 

GET A TASTE OF…

Nogle gange vil du bare prøve lidt af det hele, ikke? Derfor har vi lavet en speciel Get a taste of’-flight med 3 forskellige udvalgte portvine eller vine, som du kan smage dig igennem.

 

NOGET UNIKT

Udover alle de ting, en god bar skal have, har vi også noget helt unikt...

STØRSTE UDVALG AF PORTVIN

Som supplement til resten af barmenuen finder du vi dig et af de største portvinsudvalg i Danmark! Du kan smage dig igennem over 40 forskellige portvine. Fra den klassiske Tawny til roséportvin.

Og lad os ikke glemme vores portvinscocktails, der er værd at kigge forbi for!

BRYGGET AF SVANEKE BRYGHUS

Økologisk og CO2-neutral brygget pilsner skabt af vores helt eget team i samarbejde med Svaneke Bryghus. Den er unikt afbalanceret med en krop af malt og karamel og en frisk citrus humlearoma. Den er undergæret med gær fra Svaneke Bryghus. Labels på flaskerne har costumized design med forskellige statements, der passer til den følelse vores øl skal give dig, når du har den i hånden.

AF ADEGA MAYOR

ONE er produceret af den anerkendte portugisiske familieejede vingård, Adega Mayor, kendt for kvalitetsvin af høj klasse. Det var en fælles passion for at skabe noget helt unikt, der bragte os sammen om at lave disse vine, som noget helt enestående. Så vi kalder dem 'ONE'. ONE findes både som en silkeblød rød og en delikat hvid. Begge serveres til vores ’Wine Hour’, så du kan smage vinene, der er lavet kun for dig - af os.

I SAMARBEJDE MED HAMMER & SON

En unik gin skabt ud fra den danske natur af Henrik Hammer - manden bag den prisvindende 'Geranium Gin'. Den hedder ’Wilderness Gin’, da den repræsenterer de fire årstider - og er produceret af planter plukket direkte fra den vilde danske natur af vores eget Brøchner team

OPEN FOR EVERYONE TO DROP BY!

diing bar

Wine Hour

fra 17.00-18.00
Hotel Ottilia  Nightcap Hour

Nightcap Hour

fra 22.00-23.00

PÅ HUSETS REGNING TIL ALLE BOENDE GÆSTER

Når du bor hos os, er du altid inviteret til både Wine Hour og Nightcap Hour, hvor vi byder på eftermiddagsvin og aftensmad. Så når klokken slår 17, skænker vi gode vine – og når klokken slår 22 venter et udvalg af likør og spiritus på dig i baren. På huset – hver dag!