BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

KØBSVILKÅR &

BETINGELSER WEBSHOP


GAVEKORT
Følgende betingelser er gældende for køb af gavekort i Brøchner Hotels A/S’ webshop, og accepteres af køber ved betaling.

GAVEKORTET
Gavekortet kan bruges på alle hoteller ejet og drevet af Brøchner Hotels A/S. Gavekortet kan bruges på køb af overnatning booket direkte hos Brøchner Hotels, som betaling på www.brochner-hotels.dk, som betaling i Brøchner Hotels lobbybarer og boutique samt morgenmadsrestauranter. Gavekortet kan ikke anvendes i andre restauranter på Brøchner Hotels A/S hoteller end morgenmadsrestauranterne, eller på overnatninger købt igennem en 3. part. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

- Ved køb inden d. 23. marts 2020 er gavekort gyldigt 1 år efter udstedelsesdato. Ved køb efter d. 23. marts 2020 er gavekort gældende 2 år efter udstedelsesdato.
- Gavekortet kan bruges over flere gange, der oplyses blot voucher nummer ved køb og det pågældende beløb vil blive trukket fra det samlede beløb.
- Gavekortet skal bruges inden for den gyldige periode der er skrevet på gavekortet, der kan derfor ikke købes hotelophold efter den udløbsdato der er skrevet på gavekortet
- Ved spørgsmål vedrørende gavekortet kontaktes giftcards@brochner-hotels.dk
- Hvis gavekortet udløber er det muligt for køber at forlænge brugstiden yderligere to år mod et gebyr på 175DKK.

FORTRYDELSESRET
I henhold til dansk lovgivning har køber 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekort hos Brøchner Hotels A/S. Ønsker køber at gøre brug af fortrydelsesretten vil det fulde beløb returneres, med mindre gavekortet er taget i brug. Efter ibrugtagning annulleres kun det tilbageværende beløb. Fortrydelsesrettens 14 dage er gældende fra modtagelse af gavekortet.

BEGRÆNSET ANSVAR
Brøchner Hotels A/S er ikke ansvarlig for refundering af gavekort som er bortkomne efter ibrugtagning. Såfremt et gavekort mistes før ibrugtagning har Brøchner Hotels A/S mulighed for at udstede et nyt til køber. For udstedelse af nyt gavekort, kontakt giftcards@brochner-hotels.dk

KØBS- OG LEVERINGSPROCES
Følgende forløb gennemgås på www.brochner-hotels.dk ved køb af gavekort.
- Valg af ”Gavekort”
- Vælg beløb på gavekortet
- Indtast information samt e-mail hvortil betalingslink samt gavekortet vi blive fremsendt.
- Gebyrer kan forekomme, afhængigt af hvilket betalingskort der anvendes.
- Når bestilling er gennemført vil køber modtage et betalingslink på oplyste e-mail
- Gavekortet vil ikke blive fremsendt før betalingslink er betalt
- Når betalingslinket er betalt, vil køber modtage gavekortet
- Gavekortet vil kun være muligt at modtage via mail. Det er ikke muligt at få tilsendt gavekortet printet.

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..