Vores

bæredygtighed

Når vi siger, at vi driver anderledes hoteller med omtanke – ja så mener vi det. Vi bestræber os på at tage os godt af både vores medmennesker og miljøet på forskellige områder indenfor bæredygtighed. Og vi arbejder hårdt på at forbedre os hele tiden. Nogle ting er simpelthen en selvfølge for os at gøre, og andre ting har vi valgt særligt at støtte op om.  For kort at opsummere bare nogle af de ting, vi gør:

Good morning. It’s organic! er tildelt det økologiske guldmærke på alle vores hoteller. Det betyder, at morgenmaden skal være mellem 90-100% økologisk – hver måned. For at bibeholde det økologiske guldmærke skal vi derfor hver måned rapportere procentsatsen til Fødevarestyrelsen.

Vi er selvfølgelig også en del af den internationale miljøcertificering, Green Key, for at minimere udledning af CO2 og generelt optimerer arbejdet med miljøet. Det betyder, at der en lang række kriterier, energiforbedringer og miljøtiltag, som vi følger. For at sikre minimal udledning af energi har vi et tæt samarbejde med Danfoss om automatisk temperaturregulering på værelserne.

 

på alle hotellerne er ‘good morning. it’s organic!’
tildelt det økologiske guldmærke

there's something else worth knowing!