BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

SP34 APArTMENTS

DIN HELT EGEN KØBENHAVNER LEJLIGHED I INDRE BY

SP34 APARTMENTS

DIN HELT EGEN KØBENHAVNERLEJLIGHED MED ALLE FORDELENE FRA ET LUKSUSHOTEL!

BO HELT UNIKT - I EGEN LEJLIGHED!

HVORDAN LYDER DET MED DIN HELT EGEN KØBENHAVNSLEJLIGHED? RET GODT, IKKE? OG HVAD SÅ MED AL DEN LUKSUS ET HOTEL HAR AT BYDE PÅ? OGSÅ RET GODT, IKKE? FORESTIL DIG NU ALT DETTE SAMLET I ÉN OPLEVELSE - OG SÅ HAR DU SP34 APARTMENTS! JA, HER FÅR DU NEMLIG BÅDE EN AUTENTISK DESIGNERLEJLIGHED KOMBINERET MED EKSKLUSIVE HOTELFORDELE (VORES EKSPERTISE). PERFEKT TIL LÆNGERE OPHOLD!

HER ER HVAD DU FÅR:

DU BOR I EN AUTENTISK KØBENHAVNERBYGNING MED 26 LUKSUSHOTELLEJLIGHEDER, HVOR DU KAN VÆLGE AT BO I ENTEN STUDIO, STANDARD APARTMENT, SUPERIOR APARTMENT, LOFT APARTMENT ELLER PENTHOUSE APARTMENT. PERFEKT TIL ET LÆNGERE OPHOLD, HVOR DU VIL FØLE DIG HJEMME, SÅ SNART DU TRÆDER INDENFOR I LEJLIGHEDEN.


SP34 APARTMENTS ER ET SIDEKICK TIL DET PRISVINDENDE HOTEL SP34, HVOR DU FÅR ALLE HOTELFORDELENE OG SERVICES INKLUDERET I DIT OPHOLD. DU CHECKER IND DIRELTE I HOTELLETS LOBBYBAR, HVOR VORES VÆRT OG VÆRTINDER ER TILGÆNGELIGE 24/7. NÅR DU BOR HER, KAN DU FAKTISK KALDE DIG SELV EN "SP34 INSIDER" MED UBEGRÆNSET ADGANG TIL ALT, HOTELLET HAR AT TILBYDE! OG VI SNAKKER IKKE KUN OM RENGØRING OG ROOM-SERVICE. NEJ, HER ER DIT OPHOLD MEGET MERE END BARE DIN LEJLIGHED. NEDENUNDER VENTER EN MASSE: SOCIAL SPACES, FYLDT BAR, TAGTERASSE, FITNESS, RESTAURANTER OG MEGET MERE. OG LAD OS IKKE GLEMME DE SÆRLIGE FORDELE, SOM DU OGSÅ FÅR INKLUDERET, NEMLIG VIN OG NIGHTCAPS PÅ HUSETS REGNING – HVER DAG!

SÅ HAR VI SELVE BELIGGENHEDEN. SP34 APARTMENTS ER FAKTISK VÆRD AT BOOKE FOR PLACERINGEN ALENE. DET LIGGER LIGE MIDT I DET POPULÆRE LATINERKVARETER TÆT PÅ… JA ALT FAKTISK. LATINERKVARTERET ER ET MAD- OG COCKTAILCENTRERET OMRÅDE, DER SUMMER AF SMÅ UNIKKE DESIGNERBUTIKKER, HIPPE RESTAURANTER, KREATIVE GALLERIER OG EDGY VINTAGESHOPS – MED KORT AFSTAND TIL BÅDE TRANSPORT, INDKØB OG LOKALE MARKEDER. DU HAR SIMPELTHEN DET HELE TÆT PÅ.


NEDENFOR FÅR DU MEGET MERE….


DESIGNET
Unikt nordisk design, materialer i høj kvalitet, smarte løsninger, innovative møbler, en særlig hjemlig stemning - og meget mere venter.

WE'VE CALLED IN THE DESIGN EXPERTS!

Hotel SP34 har vundet adskillige designpriser - og vi har selvfølgelig sørget for at have samme team til at skabe ren design-magi på SP34 Apartments!

smart og funktionelt snedkerkøkken
multifunktionel designersofa

ET DESIGN-IKON!

det populære headboard fra hotellet er flyttet ind her også

EskLUSIVE elementer i høj kvalitet
FORDELENE
Du kan helt sikkert have svært ved at forlade dit nye hjem (det forstår vi virkelig godt!). Men lige udenfor din lejlighed og ned ad trappen venter en masse, som du ikke må gå glip af på Hotel SP34: social spaces, cool bar, tagterasse, fitness, restauranter og meget mere. Du kan bare tage plads og nyde den internationale atmosfære - som kun et hotel har - sludre med gæster og lokale, komme forbi til events og koncerter eller nyde et godt glas vin eller en drink efter en lang dag. Det er alt sammen dit!
SERVICE:
Bemandet lobby & bar 24/7
Gratis highspeed wi-fi
Cykeludlejling
Bagageopbevaring
ALT SAMMEN DIT:
Social Spaces & bar
Urban tagterasse
Fitnessrum 24/7 
3 in-house restauranter
EKSTRA LUKSUS:
Økologisk morgenmad - lavet til dig
En bar, du kan bestille fra
Room service til 69 kr.
GLEM IKKE:
Wine Hour kl. 17
Nightcap Hour kl. 23
Events & koncerter
den særlige portvinbar
PSST! PÅ HUSETS REGNING:

KAFFE TO-GO Start dagen med økologisk kaffe fRa kl. 6-11
WINE HOUR
Nyd et godt glas vin (eller to) fra kl. 17-18
NIGHTCAP HOUR
perfekt aftenritual med spiritus & likør fRa kl. 22-23

SOM ET HJEM
...faktisk dit hjem. For hver lejlighed er designet, så du kan føle dig helt hjemme. Du kan endda sætte dit eget præg med både interiøret, indretningen og særlige 'kits', som du bestille til din lejlighed.
The EASY PEASY-cookbook
- Skræddersyede nemme opskrifter

'easy-peasy'
KOGEBOG

...en skræddersyet kogebog med lækre nemme opskrifter, der passer til lejlighedens køkkengrej og indkøbsmulighederne tæt på. Du kan også bestille råvarerne på listen og få dem leveret inden for kun 10 minutter. Easy peasy!

DesigneT TIL
AT VÆRE DIT HJEM

...for det er præcis den følelse, du skal have hos os - at være "hjemme"

SOM EN LOKAL
På SP34 Apartments bor du ikke bare lokalt - du lever som en lokal. Vi har nemlig sørget for, at du har alle de bedste insights og tips til København med vores særlige lokale guide, der viser, hvad der er i området, hvor du skal spise, hvad du skal opleve - og hvordan, du kommer rundt som en lokal Københavner! Og nåh ja... så har vi faktisk en ekstra eksklusiv fordel til dig! Det hedder 'GO LOCAL'...
THE LOCAL
GUIDE

De bedste lokale tips & steder

Bliv en af byen på ingen tid med vores THE LOCAL GUIDE! Det bedste ved en storby er, når man føler sig som en af de lokale, ikke? Man kender de der unikke steder, hemmelige spots - og nåh ja, hvordan man bedst kommer rundt.

Vi har gjort alt arbejdet, så du ikke skal tænke på noget som helst. Med det samme ved du, hvad byen har at byde på - og hvor - og selvfølgelig, hvad du har lige omkring dig.

BIKE AROUND

få en ægte københavneroplevelse
- lej en cykel PÅ HOTELLET

150 kr. pr dag
{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..